Terug naar resultaten
Bekijk op onze website

Nissan QASHQAI

1.2 Acenta incl. trekhaak, beurt, apk, garantie, pechhulp

Prijs
Vakgarage VAKGARAGE VAN DER KNIJFF
Terug
Bellen
Mail

Specificaties

Motor en transmissie

Verbruik, prestaties en emissie

Gewicht en laadvermogen

Financieel

Meer tonen
Optiepakketten
Optiepakket:Safety-pack
  • Accident Avoidance System
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Grootlicht-assistent
  • Rijstrooksensor
  • Verkeersbord detectie
Comfort & interieur
Exterieur
Veiligheid
Overig
Meer tonen
Extra informatie

Helaas, deze mooie Quasqai is al verkocht, zoals u ziet moeten we 'm zelfs nog schoonmaken...... Wij berekenen GEEN afleverkosten! Deze auto wordt voor deze prijs gewoon afgeleverd met 6 maanden Bovag-garantie en afleverbeurt met minimaal één jaar apk.

Ondanks onze inspanningen om bij alle advertenties de gegevens juist en foutloos te vermelden, kan het toch gebeuren dat dit helaas niet altijd gelukt is. Heeft u hier vragen over, stelt u deze dan alstublieft. U kunt hier helaas geen rechten aan ontlenen. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om vooraf de beschikbaarheid te controleren. Wij kunnen ons niet veroorloven om auto's "vast" te houden, weg is dus pech... Vakgarage van der Knijff, al ruim 50 jaar vertrouwd en vakkundig tot uw dienst, graag tot ziens !

Meer tonen
Zekerheden en garanties

Foto’s

Contact aanbieder

Vakgarant Premium Occasion Garantie

Met de Vakgarant Premium Occasion Garantie kiest u voor zekerheid en zorgeloos rijden. De garantie van Vakgarage biedt u de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie, geen eigen bijdrage. Een Vakgarant Premium Occasion wordt in optimale conditie afgeleverd. Zo is de auto op 120 punten gecontroleerd. Dit geldt ook voor de onderhoudshistorie en de kilometerstand.

Interesse in de Vakgarant Premium Occasion Garantie? Vraag uw Vakgaragist gerust voor meer informatie of klik op het logo voor meer informatie.

Vakgarage Pechhulp & Premium Occasions

Ook interessant